Save the date: conferentie Acuut Beter

20-10-2017

Save the date: kom op 12 december naar 'Acuut Beter'

Conferentie | 12 december 2017 | De Rijtuigenloods Amersfoort 

Elke dag zet u zich in om patiënten de juiste zorg te geven. De acute zorg in Nederland is goed geregeld, maar de druk wordt steeds hoger. In een vergrijzende samenleving is de kans dat deze drukte afneemt klein. Daarom is het zaak met elkaar te bespreken hoe we de patiënt het beste kunnen blijven bedienen en tegelijk de werkdruk in de acute zorg te kunnen beheersen.

Verschillen per regio

De situatie verschilt per regio. In de ene regio zit het knelpunt bij de instroom van patiënten en in de andere regio juist bij de uitstroom uit de acute zorg. Hoe zit dat in uw regio? 

Ontdek de initiatieven

In veel regio’s zijn al initiatieven om de drukte in de acute zorg aan te pakken. Op 12 december kunt u met deze initiatieven kennis maken. Dit is ook hét moment om van collega’s te horen wat en hoe zij het in hun regio hebben aangepakt. En tegen welke hobbels zij aanliepen.   

Ontmoet branche- en vakgenoten

Ook kunt u collega’s uit de acute zorgketen ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren: zorgprofessionals, zorgbestuurders, vertegenwoordigers van patiënten, zorgverzekeraars en gemeenten. Uit andere regio’s en uit uw eigen regio. Want duidelijk is, dat samenwerking in de acute keten cruciaal is. 

Komt u ook?

Zet u 12 december alvast in uw agenda? Want de drukte in de acute zorg gaan we samen te lijf! 

Bron: nvsha.nl