EMS congres 2022 in Glasgow

08-04-2022

4 T/M 6 MEI 2022: EMS CONGRES IN GLASGOW

De vijfde editie van het Europese Emergency Medical Services (EMS) congres vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 6 mei in Glasgow, Schotland. Het thema dit jaar is: ‘It takes a system to save a life – People make EMS’.

Er zijn op dit moment nog een paar plaatsen te bemachtigen, dus wacht niet en schrijf je zo snel mogelijk in!

Programma en inschrijven

  • Het programma staat in 2022 ook weer bol van de interessante sprekers, onder meer uit de Nederlandse ambulancezorg, workshops, posterpresentaties en last but nog least: de wedstrijden waarin ambulanceteams uit verschillende landen de strijd met elkaar aangaan. Lees voor alle ins en outs het EMS-programma.
     
  • Enthousiast geworden? Inschrijven voor het EMS congres kan hier.
     
  • Heb je collega’s waarvan je denkt dat zij het EMS congres niet mogen missen: deel dit bericht dan vooral verder in je eigen netwerk!

Meer over EMS 2022
EMS 2022 bouwt voort op wat is bereikt tijdens eerdere congressen, met de kenmerkende mix van hoogwaardige wetenschappelijke- en onderzoekspresentaties, ambulancewedstrijden, gecombineerd met een internationaal perspectief op actuele en opkomende kwesties. En natuurlijk is de EMS ook een heel goed moment om je netwerk te verstevigen en plezier te hebben.

Wij wensen iedereen die naar het EMS congres gaat inspirerende en leerzame, maar vooral ook hele leuke dagen toe!