Crisisplan app opgeleverd


Deze week is de Crisisplan app uitgeleverd aan de technisch beheerders van de RAV’s. Deze app levert de sleutelfunctionarissen binnen de opgeschaalde ambulancezorg met een paar schermaanrakingen scenario- en rol-specifieke kerninformatie. Hiermee is de Crisisplan app geschikt voor gebruik in de warme fase.

 
De app beschikt bij uitlevering over alle landelijke content, zoals beschreven in het landelijk model crisisplan ambulancezorg. De content kan binnen de RAV worden aangepast aan regionale bijzonderheden. Ook kunnen extra onderdelen worden toegevoegd, zoals (samenvattingen van) regionale operationele plannen en planvorming op het gebied van continuïteitszorg, personeelszorg, PR en BHV.
 
In november start de kennisgroep opgeschaalde ambulancezorg van Ambulancezorg Nederland. Deze kennisgroep, samengesteld uit vertegenwoordigers van alle RAV’s, is bedoeld voor uitwisseling en implementatieondersteuning in het kader van RAV’s voorbereid en GGB. De kennisgroep zal ook sturen op de inhoudelijke doorontwikkeling van de Crisisplan app.
  (Schermafbeelding Crisisplan app)
  
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Gijs Roest via roest@hetnetwerkcentrum.nl.