Heb je vragen


Heb je na het lezen van de Kids informatie toch nog vragen? Stel ze dan aan Nadiene Toby via n.toby@ambulancezorg.nl


Misschien is je vraag al wel eens gesteld door iemand anders. Vragen die wij al eerder hebben gekregen staan hieronder vermeld met het antwoord erbij.


Vraag 1
Heeft AZN een film of folder over de ambulance/ambulancezorg die ik kan gebruiken voor mijn spreekbeurt?

Antwoord
Ja, de film en de folder 'Alles over de ambulance' kun je vinden op deze website, onder het menu Kids. Je kunt de film in de klas vanaf het internet / onze website op het digibord afspelen. De folder kun je printen en uitdelen (de folder hebben wij niet meer op voorraad).

Vraag 2
Kan Ambulancezorg Nederland zorgen dat er een ambulance op mijn school komt?

Antwoord:
Nee, dat gaat niet via Ambulancezorg Nederland. Je kunt wel bellen met de ambulanceorganisatie uit de regio waar je woont. Daar kun je vragen of het mogelijk is of zij met een ambulance op school komen. Houd er wel rekening mee dat dit niet altijd lukt. Een overzicht van alle ambulanceorganisaties met daarbij hun telefoonnummer kun je vinden onder het menu Over de sector  Weet je niet in welke regio je woont? Vraag dan of je vader of moeder je wil helpen.

Vraag 3
Heeft Ambulancezorg Nederland spulletjes die ik kan uitdelen tijdens mijn spreekbeurt, zoals pennen, stickers, kladblokken etc?

Antwoord
Nee, Ambulancezorg Nederland heeft geen weggevertjes. Je kunt hiervoor eventueel contact opnemen met de ambulanceorganisatie uit de regio waar je woont. Houd er rekening mee dat niet alle ambulanceorganisaties dergelijke spulletjes hebben.