Save the date! 5 oktober 2017


Congres ‘samen werken aan verward gedrag: geen mensen meer tussen wal en schip’

Doel is dat 1 oktober 2018 overal in Nederland een goed werkende aanpak voor ondersteuning, zorg en opvang van mensen met verward gedrag is. Er wordt al hard aan gewerkt! Dat levert mooie praktijkvoorbeelden op en ook lastige vraagstukken en bestuurlijke uitdagingen. Hoe gaan gemeenten, ketenpartners en regio’s daar mee om? En hoe ver zijn zij al?

Donderdag 5 oktober krijgt u antwoorden in verschillende soorten ontmoetingen, ervaringen en workshops. U kunt met elkaar van gedachten wisselen en aan de slag gaan met praktijkvoorbeelden en knelpunten. Een inspirerende bijeenkomst met ervaringsdeskundigen, bestuurders, projectleiders, professionals en beleidsmakers die werken aan het vraagstuk van mensen met verward gedrag. Wij nodigen u hier graag voor uit.

Reserveer 5 oktober van 10.00 tot 17.00 uur alvast in uw agenda!

Schakelteam en ZonMw maken inzichtelijk hoe ver Nederland al is met een goed werkende aanpak en wat de aard en omvang van het vraagstuk is. Op 5 oktober presenteren we de eerste resultaten. U kunt dan zien hoe uw gemeente of regio er voor staat, maar ook hoe ver andere gemeenten en regio’s zijn. Een mooi startpunt voor een inhoudelijke uitwisseling gedurende deze dag.

Begin september ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met uitgebreide informatie over het programma en de locatie en de mogelijkheid u aan te melden.

Heel graag tot 5 oktober!

Met vriendelijke groeten,     

Onno Hoes,
voorzitter Schaleteam

                                                                                                        
Hans-Martin Don     
voorzitter ZonMw Actieprogramma