De ontwikkelingen van het Kenniscentrum Voorrangsvoertuigen (IFV) staan niet stil. Daarom organiseren wij in april het derde landelijke congres Voorrangsvoertuigen. Wij bieden u een inspirerend programma. Daarnaast ontmoet u vakgenoten met wie u kennis kunt delen. Zijn de onderstaande vragen en onderwerpen voor u interessant, dan mag u dit congres niet missen!

 

Primeur
  • Hoeveel ongevallen vonden plaats in 2014 en 2015, en wat waren hun kenmerken?
  • Hoe is het gesteld met het kennisniveau en rijgedrag van bestuurders van voorrangsvoertuigen?

Workshops
Na deze eerste brede blik kiest u uit 10 workshops uw eigen top vijf.
 
Informatiemarkt
Informeren en inspireren, daar draait het om op de informatiemarkt. Breng tijdens de pauzes een bezoek aan de diverse stands. Ga in gesprek over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste publicaties op het gebied van voorrangsvoertuigen.
 
U bent van harte welkom vanaf 09.00 uur, het programma start om 09.30 tot 16.00 uur, met aansluitend een borrel tot 16.45 uur. Het volledige programma kunt u bekijken op de website.
 
Voor wie
Politie, brandweer, ambulancediensten en andere aangewezen diensten die met optische en geluidssignalen rijden, verkeersveiligheidsorganisaties, rijopleiders van hulpdiensten, kennisinstituten, overheden en belangenorganisaties voor weggebruikers.
 
Kosten en aanmelden
Deelnamekosten: € 85,-. Aanmelden kan via Mijn.IFV. Heeft u geen Mijn.IFV-account? Registratie voor een inlogcode kan in enkele stappen.
 
Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met: congresbureau@ifv.nl, telefoon 026-3552202.
 
Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Karin Groenewegen, projectleider Kenniscentrum Voorrangsvoertuigen of Linda Wolfs, junior onderzoeker Brandweeracademie.
 
Kent u iemand voor wie dit congres ook interessant is? Deel deze uitnodiging gerust.
 
Graag tot ziens op 19 april!