Vooraankondiging Middagsymposium GGB ´Leren van elkaar´ 1 juni 2017


In juni 2017 is Grootschalige Geneeskundige Bijstand (GGB) ruim anderhalf jaar operationeel. Veel ervaring met daadwerkelijke inzetten is er nog niet opgedaan, maar regio’s raken door opleidingen, trainingen en oefeningen wel steeds vertrouwder met GGB. Ondertussen wordt ook gewerkt aan het gebruik van GGB in specifieke omstandigheden zoals een terroristische aanslag. De opgedane ervaringen van zowel GGB-gebruikers als internationale kennis willen we met elkaar delen tijdens het GGB symposium 'Leren van elkaar'.

 
Aan de orde komen de ervaringen met GGB tot op heden, de toekomstige ontwikkelingen, de inzet van GGB bij terrorismegevolgbestrijding en het introduceren van relevante internationale kennis en ervaringen.

Deelname is interessant voor iedereen die bestuurlijk, beleidsmatig, coördinerend of uitvoerend bij GGB betrokken is. Dat kan zowel vanuit de ambulancezorg, traumazorg, Rode Kruis of GHOR zijn.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij het symposium op donderdag 1 juni 2017 van 13.30 tot 18.00 uur bij het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem. Binnenkort komt het programma beschikbaar en een link om u aan te melden.


Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met: congresbureau@ifv.nl, telefoon 026-3552202.