Topnotering boek 'De mensen van de ambulance'


In april dit jaar is het nieuwe boek 'De mensen van de ambulance' gepubliceerd. Een boek vol verhalen van ambulancehulpverleners die vertellen over ambulance-inzetten die indruk op hen hebben gemaakt.

We zijn er trots op dat het boek goed is ontvangen en inmiddels zelfs een topnotering heeft gekregen van boekhandel Bruna!
 
Met het boek 'De mensen van de ambulance' wil de ambulancesector iedereen een realistische kijk geven in de keuken van de ambulancezorg.
Het boek is verkrijgbaar in de meeste boekhandels en is ook online te bestellen via onder meer Bol.com  Hieronder een lezersreview op Bol.com


 


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Het boek 'De mensen van de ambulance' is onderdeel van de gelijknamige landelijke publiekscampagne waarmee  de sector ambulancezorg iedereen meer wil leren over wat je moet doen, of beter kunt laten, als je te maken krijgt met ambulancezorg. De publiekscampagne is een initiatief van branchevereniging Ambulancezorg Nederland, in samenwerking met de beroepsvereniging V&VN ambulancezorg en de Regionale Ambulance Voorzieningen. De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Meer informatie is te vinden op: www.demensenvandeambulance.nl - Twitter @vandeambulance - Facebook: De mensen van de ambulance.