Kleding Update nr. 22 – december 2018

Kleding Update nr. 22 – december 2018

Op de vooravond van de feestdagen hebben we nog een Kleding Update voor je, met nieuwe en heuglijke informatie. Veel leesplezier!

Gunning

Wiltec B.V. heeft aan alle eisen van de aanbesteding voldaan en heeft daarom de definitieve gunning gekregen voor het leveren van de nieuwe ambulancekleding. Goed nieuws, want dit betekent onder meer dat we verder kunnen met het kledingtraject.

Planning

De planning is erop gericht dat de landelijke draagproef begin februari 2019 start en drie weken duurt. Voorafgaand aan de draagproef wordt een bijeenkomst georganiseerd voor alle draagproefdeelnemers. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer de kleding voor de draagproef uitgereikt en worden de draagproefdeelnemers geïnformeerd over diverse zaken zoals de wijze waarop de bevindingen over de kleding kunnen worden doorgeven, wie de bevindingen beoordeelt etc. De draagproefdeelnemers zijn reeds uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Het moment waarop de uiteindelijke kleding wordt uitgeleverd aan de regionale ambulancevoorzieningen die in de zogenaamde ‘1e batch’ zitten, wordt begin januari bepaald.

Fijne feestdagen!

Kort en goed kunnen we stellen dat de afgelopen periode flinke slagen gemaakt zijn, waardoor we in het nieuwe jaar voortvarend verder kunnen, met als eerste mijlpaal de draagproef.

We wensen je heel fijne feestdagen en een gezond 2019, graag tot volgend jaar!